Verleende omgevingsvergunning voor het wijzigen van de inrichting: Grindstraat 6 in Wehl

DeWehlgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Verleende omgevingsvergunning voor het wijzigen van de inrichting: Grindstraat 6 in Wehl.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De volgende omgevingsvergunning is met de uitgebreide procedure verleend.   Locatie: Grindstraat 6   Omschrijving: wijzigen van de inrichting (uitbreiden met 52 schapen)   Dossiernummer: OLO-nr. 7511439 (activiteit milieu)   Datum verzending: 14 maart 2024   Vanaf 17 mei 2024 kunt u het besluit en de stukken die daarbij horen digitaal bekijken bij de gemeentewinkel, loket bouwen en wonen. Hiervoor moet u eerst een afspraak maken met het loket bouwen en wonen (0314) 377377. De stukken liggen zes weken ter inzage.   Beroep   Bent u het niet eens met de verleende vergunning? Dan kunt u als belanghebbende beroep indienen bij Rechtbank Gelderland. Dit moet binnen zes weken nadat de vergunning ter inzage is gelegd. Dit kan tot en met 24 juni 2024. U moet hiervoor een brief schrijven aan Rechtbank Gelderland, afdeling Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM in Arnhem. Dit kan alleen als u ook een zienswijze tegen het ontwerpbesluit heeft ingediend. Of als u een goede reden heeft waarom u geen zienswijze heeft kunnen indienen. Als u vindt dat er snel moet worden opgetreden, kunt u de voorzieningenrechter vragen om een voorlopige voorziening. Dit betekent dat de rechter snel naar uw verzoek kijkt en alvast een voorlopige uitspraak doet. Hiervoor moet u een aparte brief sturen aan de rechtbank. Voor het indienen van een beroep of voorlopige voorziening moet u griffierecht betalen.

 

Onderwerp: milieuvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deWehlgids.nl op 18-05-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Wehl, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deWehlgids.nl
Redactie deWehlgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Wehl
  2. 02cc1f5d0419742e88557d6b050d8319

Gerelateerde berichten