Geweigerde omgevingsvergunning voor het realiseren van een uitweg: Kryptonstraat in Wehl

DeWehlgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Geweigerde omgevingsvergunning voor het realiseren van een uitweg: Kryptonstraat in Wehl.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De volgende omgevingsvergunning is met de reguliere procedure geweigerd.   Locatie: Kryptonstraat Omschrijving: realiseren van een uitweg Dossiernummer: 20230409 Datum verzending: 22 december 2023 Bezwaar Bent u het niet eens met dit besluit? Dan kunt u als belanghebbende een bezwaarschrift bij ons indienen. Dit moet binnen zes weken nadat het besluit is verzonden. Als u bezwaar wilt maken, moet u een brief schrijven naar het college van burgemeester en wethouders van Doetinchem, Postbus 9020, 7000 HA in Doetinchem. In deze brief moet in ieder geval het volgende staan: • uw naam en adres • het besluit waartegen u bezwaar maakt (met nummer) • de datum van uw brief en uw handtekening

 

Onderwerp: omgevingsvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deWehlgids.nl op 30-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Wehl, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deWehlgids.nl
Redactie deWehlgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Wehl
  2. 0ac0410a9ba664323e2d5e307a768da6

Gerelateerde berichten