Gemeente Doetinchem - vastgesteld bestemmingsplan ‘Doetinchemseweg 20-20a Wehl - 2023’

DeWehlgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Doetinchem - vastgesteld bestemmingsplan ‘Doetinchemseweg 20-20a Wehl - 2023’.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De gemeente Doetinchem maakt bekend dat op donderdag 30 november 2023 het volgende bestemmingsplan ongewijzigd is vastgesteld:   – Doetinchemseweg 20-20a Wehl - 2023(identificatienummer NL.IMRO.0222.BgB015-0002)   Het bestemmingsplan maakt het mogelijk dat er een vrijstaande woning met bijgebouw gebouwd kan worden. In ruil hiervoor wordt het bestaande dubbele woonhuis omgezet naar één woning. En worden er twee bijgebouwen gesloopt. Het plangebied ligt in het buitengebied van Wehl ten westen van Doetinchem.   De gemeenteraad heeft het bestemmingsplan zoals dat als ontwerp ter inzage heeft gelegen ongewijzigd vastgesteld in zijn vergadering van 30 november 2023. Er zijn ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan geen wijzigingen. U kunt het bestemmingsplan bekijken vanaf donderdag 7 december 2023 tot en met woensdag 17 januari 2024 Dat kan op 2 manieren: – Digitaal via ruimtelijkeplannen.nl. – Op papier in het stadhuis. Dit kan tijdens de openingstijden van het stadhuis, Raadhuisstraat 2 in Doetinchem. Ook het besluit van de raad kunt u bekijken. Deze stukken staan bij het bestemmingsplan op www.ruimtelijkeplannen.nl. Maar u kunt ze ook op papier in het stadhuis bekijken. U kunt tegen het bestemmingsplan in beroep gaan Dit kan alleen: – Als u belang heeft bij het bestemmingsplan. – Als u kan bewijzen dat u redelijkerwijs geen zienswijze kon geven op het ontwerpbestemmingsplan. U kunt vanaf vrijdag 8 december 2023 tot en met donderdag 18 januari 2024 in beroep gaan Dit doet u bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Hoe u dit kunt doen leest u op de website van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Kijk daarvoor op deze pagina: raadvanstate.nl/hoger-beroep . U kunt ook om een voorlopige voorziening vragen Daarmee houdt u het bestemmingsplan direct tegen. Dit kan alleen als u ook in beroep gaat. Hoe u een voorlopige voorziening vraagt leest u op de website van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Kijk daarvoor op deze pagina: raadvanstate.nl/bestuursrechtspraak/voorlopige/ . Het bestemmingsplan geldt vanaf vrijdag 19 januari 2024 Vraagt u binnen de beroepstermijn ook een voorlopige voorziening aan? Dan geldt het bestemmingsplan nog niet. Eerst moet er een uitspraak zijn op de voorlopige voorziening. Als bij die uitspraak het bestemmingsplan niet geschorst wordt, dan geldt het bestemmingsplan vanaf 1 dag na deze uitspraak. Het besluit van de raad blijft geldig totdat er een uitspraak is over uw beroep. Neem voor meer informatie contact op Bel dan naar gemeente Doetinchem via (0314) 377 377. U kunt ook contact met de gemeente opnemen als u de plannen in PDF-formaat wilt hebben.

 

Onderwerp: bestemmingsplan, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deWehlgids.nl op 07-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Wehl, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deWehlgids.nl
Redactie deWehlgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Wehl
  2. 0b8fea6f6bb0756529080e2e342ef59f

Gerelateerde berichten