Verlenging beslistermijn aanvraag omgevingsvergunning voor het ombouwen van onze (transport en verhuizingen) bedrijfshal tot selfstorage: Radonstraat 6 A in Wehl

DeWehlgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Verlenging beslistermijn aanvraag omgevingsvergunning voor het ombouwen van onze (transport en verhuizingen) bedrijfshal tot selfstorage: Radonstraat 6 A in Wehl.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Voor de volgende aanvraag is de beslistermijn met zes weken door de gemeente verlengd.   Locatie: Radonstraat 6A, 7031 GT Omschrijving: ombouwen van onze (transport en verhuizingen) bedrijfshal tot selfstorage Dossiernummer: 20230384 Datum verzending: 8 december 2023 Het verlengen van de beslistermijn is een voorbereidingsbeslissing in de zin van artikel 6.3 van de Algemene wet bestuursrecht. Dit is een beslissing waartegen geen bezwaar en/of beroep mogelijk is.

 

Onderwerp: bouwvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deWehlgids.nl op 21-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Wehl, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deWehlgids.nl
Redactie deWehlgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Wehl
  2. 0f077735d26c25aec9818310c9712e75

Gerelateerde berichten