Café van Uhm, aanwezigheidsvergunning kansspelautomaten voor het horecabedrijf aan de Grotestraat 11 in Wehl, vergunning verleend.

DeWehlgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Café van Uhm, aanwezigheidsvergunning kansspelautomaten voor het horecabedrijf aan de Grotestraat 11 in Wehl, vergunning verleend..

Meer informatie over deze bekendmaking:

Er is een aanwezigheidsvergunning kansspelautomaten verleend voor het horecabedrijf aan de Grotestraat 11 in Wehl.   Bezwaar Als u het niet eens bent met dit besluit, kunt u een bezwaarschrift bij de burgemeester indienen. Dit moet u doen binnen zes weken nadat deze brief is verstuurd. In dit bezwaarschrift moeten ten minste uw naam, adres en woonplaats staan. Ook moet u er een datum opzetten en onderaan de brief een handtekening. Het is belangrijk dat u de burgemeester duidelijk maakt waarom u bezwaar maakt tegen dit besluit. Ook als u bezwaar maakt, blijft dit besluit geldig. Als u dat niet wilt, dan kunt u de rechter vragen om het besluit te schorsen. Dit heet een voorlopige voorziening. U kunt een voorlopige voorziening vragen door een brief te sturen naar de Voorzieningenrechter, Rechtbank Gelderland, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Het aanvragen van een voorlopige voorziening kost u geld.

 

Onderwerp: overig, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deWehlgids.nl op 10-01-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Wehl, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deWehlgids.nl
Redactie deWehlgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Wehl
  2. 18cd8dfd30f9510ab9c718ec02380ddb

Gerelateerde berichten