Ontwerpbestemmingsplan ‘Plus supermarkt Wehl - 2023’ en ontwerpbesluit omgevingsvergunning voor het bouwen van een nieuwe supermarkt in Wehl

DeWehlgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Ontwerpbestemmingsplan ‘Plus supermarkt Wehl - 2023’ en ontwerpbesluit omgevingsvergunning voor het bouwen van een nieuwe supermarkt in Wehl.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De gemeente Doetinchem maakt bekend dat, in het kader van een gecoördineerde afhandeling, de volgende stukken ter inzage liggen: • het ontwerpbestemmingsplan Plus supermarkt Wehl - 2023 (identificatienummer NL.IMRO.0222.WeB006-0001); • het ontwerpbesluit omgevingsvergunning 20230508.   Het bestemmingsplan en de vergunning maken de realisatie mogelijk van een nieuwe supermarkt in het centrum van de kern Wehl op de hoek van de Julianastraat / Koningin Wilhelminastraat. Ook zal het bestemmingsplan een supermarkt op de huidige locatie aan de Stationsstraat uitsluiten. De omgevingsvergunning is aangevraagd voor de activiteiten ‘bouwen’ en ‘uitweg’. Gemeentelijke coördinatieregeling Met de gelijktijdige terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpbesluit van de omgevingsvergunning wordt toepassing gegeven aan de gemeentelijke coördinatieregeling zoals opgenomen in paragraaf 3.6.1 van de Wro. Besluitvorming wordt als gevolg hiervan gecoördineerd behandeld en voorbereid. De gemeenteraad is het bevoegd gezag voor het vaststellen van het bestemmingsplan en het college van burgemeester en wethouders voor de omgevingsvergunning. U kunt het bestemmingsplan en het ontwerpbesluit omgevingsvergunning bekijken vanaf 14 december 2023 tot en met 24 januari 2024 Dat kan op 2 manieren: • Digitaal via ruimtelijkeplannen.nl of zoek op adres ‘Kerkplein 6, Wehl’; • Op papier in het stadhuis. Dit kan tijdens de openingstijden van het stadhuis, Raadhuisstraat 2 in Doetinchem. U kunt tot en met 24 januari 2024 uw mening geven Dit noemen wij een zienswijze. Iedereen kan dit doen. Dit doet u met een brief. Deze stuurt u naar de gemeenteraad, Postbus 9020, 7000 HA Doetinchem. Het is ook mogelijk om mondeling uw zienswijze te geven. Dit kan persoonlijk in het stadhuis. Of aan de telefoon. Bel dan naar gemeente Doetinchem via (0314) 377 377. U kunt uw zienswijze in een gesprek verder uitleggen U moet daar in uw brief duidelijk om vragen. Het moment waarop dit gesprek plaatsvindt, is al bepaald. Dit gesprek is op woensdag 8 februari 2024 tussen 13.00 en 17.00 uur. In het stadhuis, Raadhuisstraat 2 in Doetinchem. Het gesprek is niet openbaar. Heeft u in uw brief om een gesprek gevraagd? Dan krijgt u een uitnodiging zodat u weet wanneer u dit gesprek heeft. Neem voor meer informatie contact op met de gemeente Bel dan naar gemeente Doetinchem via (0314) 377 377. U kunt ook contact met de gemeente opnemen als u de plannen in PDF-formaat wilt hebben.

 

Onderwerp: bestemmingsplan, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deWehlgids.nl op 14-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Wehl, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deWehlgids.nl
Redactie deWehlgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Wehl
  2. 2a3e184279d3efeee8a42c6d38cecb2a

Gerelateerde berichten