Verlenging beslistermijn aanvraag omgevingsvergunning voor het plaatsen van een extra cameramast: nabij Weemstraat/Argonstraat (sectie L, perceelnr. 402) in Wehl

DeWehlgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Verlenging beslistermijn aanvraag omgevingsvergunning voor het plaatsen van een extra cameramast: nabij Weemstraat/Argonstraat (sectie L, perceelnr. 402) in Wehl.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Voor de volgende aanvraag is de beslistermijn met zes weken door de gemeente verlengd.   Locatie: nabij Weemstraat/Argonstraat (sectie L, perceelnr. 402) Omschrijving: plaatsen van een extra cameramast Dossiernummer: 20230560 Datum verzending: 5 januari 2024 Het verlengen van de beslistermijn is een voorbereidingsbeslissing in de zin van artikel 6.3 van de Algemene wet bestuursrecht. Dit is een beslissing waartegen geen bezwaar en/of beroep mogelijk is.

 

Onderwerp: bouwvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deWehlgids.nl op 13-01-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Wehl, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deWehlgids.nl
Redactie deWehlgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Wehl
  2. 2e061b911c3bb45b5e2e38e64baf01a5

Gerelateerde berichten