Schutterij de Eendracht Nieuw Wehl, Achterwehls Oktoberfest 30 september en 1 oktober 2023, vergunning verleend

DeWehlgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Schutterij de Eendracht Nieuw Wehl, Achterwehls Oktoberfest 30 september en 1 oktober 2023, vergunning verleend.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Er is een vergunning verleend aan Schutterij de Eendracht Nieuw Wehl voor het Achterwehls Oktoberfest op 30 september en 1 oktober 2023 in een tent op het terrein van Elver in Nieuw Wehl.   Bezwaar Als u het niet eens bent met dit besluit, kunt u een bezwaarschrift bij de burgemeester indienen. Dit moet u doen binnen zes weken nadat deze brief is verstuurd. In dit bezwaarschrift moet ten minste de naam, het adres en woonplaats van u staan. Ook moet u er een datum opzetten en onderaan de brief een handtekening. Het is belangrijk dat u de burgemeester duidelijk maakt waarom u bezwaar maakt tegen dit besluit. Ook als u bezwaar maakt, blijft dit besluit geldig. Als u dat niet wilt, dan kunt u de rechter vragen om het besluit te schorsen. Dit heet een voorlopige voorziening. U kunt de rechter om een voorlopige voorziening vragen door een brief te sturen naar de Voorzieningenrechter, Rechtbank Gelderland, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Het aanvragen van een voorlopige voorziening kost u geld.

 

Onderwerp: evenementenvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deWehlgids.nl op 21-09-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Wehl, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deWehlgids.nl
Redactie deWehlgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Wehl
  2. 9221aafbda7a003280efccf0134ec7be

Gerelateerde berichten