Verleende omgevingsvergunning voor het herbouwen van het bijgebouw Grindstraat 1 en 3 in Wehl

DeWehlgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Verleende omgevingsvergunning voor het herbouwen van het bijgebouw Grindstraat 1 en 3 in Wehl.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De volgende omgevingsvergunning is met de reguliere procedure verleend.   Locatie: Grindstraat 1 en 3 7031 JJ Wehl Omschrijving: herbouwen van het bijgebouw Dossiernummer: 20230356 Datum verzending: 8 september 2023     Bezwaar Bent u het niet eens met de verleende vergunning? Dan kunt u als belanghebbende een bezwaarschrift bij ons indienen. Dit moet binnen zes weken nadat de vergunning is verzonden. Als u bezwaar wilt maken, moet u een brief schrijven naar het college van burgemeester en wethouders van Doetinchem, Postbus 9020, 7000 HA in Doetinchem. In deze brief moet in ieder geval het volgende staan: • uw naam en adres • het besluit waartegen u bezwaar maakt (met nummer) • de datum van uw brief en uw handtekening   Voorlopige voorziening Als u bezwaar maakt, blijft ons besluit geldig totdat wij over uw bezwaar hebben beslist. Misschien kunt u of wilt u onze beslissing op uw bezwaarschrift niet afwachten. Als u vindt dat er snel moet worden opgetreden, kunt u aan de voorzieningenrechter vragen om een voorlopige voorziening. Dit betekent dat de rechter snel naar uw verzoek kijkt en alvast een voorlopige uitspraak doet. U moet dan een brief sturen naar de voorzieningenrechter van de Rechtbank Gelderland, afdeling Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Hiervoor moet u griffierecht betalen.

 

Onderwerp: bouwvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deWehlgids.nl op 26-09-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Wehl, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deWehlgids.nl
Redactie deWehlgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Wehl
  2. 9603980f3d0930738a4c762c813b94d2

Gerelateerde berichten