Airsoft Adventures

Airsoft Adventures is een Centrum voor avontuurlijke sporten gelegen aan Koningsweg 5 in Wehl.

Meer informatie over Airsoft Adventures in Wehl

Airsoft Achterhoek is een locatie in Wehl waar je kunt genieten van een unieke airsoft speelervaring. Je kunt zelf airsoft spelen met je eigen uitrusting of deze huren. Daarnaast kun je je vaardigheden uitbreiden met gecertificeerde instructeurs. Elke zondag van de maand kun je deelnemen aan een Open Skirm, zowel als lid van de NABV als met introducees. Als je airsoft wilt uitproberen, kun je bij Airsoft Achterhoek ook een complete uitrusting huren. Daarnaast biedt Airsoftjunkie.nl, onderdeel van TeamGameZ, scherpe prijzen en gratis verzending vanaf €100,-. Je kunt je bestelling ook gratis ophalen tijdens de skirm van TeamGameZ.

Wil je weten wat Airsoft Adventures verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Airsoft Adventures of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Airsoft Adventures? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Airsoft Adventures het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wehl. Opzoek naar Airsoft Adventures reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Airsoft Adventures

Bezoekers bekeken ook