Autorijschool Michels

Autorijschool Michels is een Autorijschool gelegen aan Didamseweg 14 in Wehl.

Meer informatie over Autorijschool Michels in Wehl

Autorijschool Michels is een populaire autorijschool in Wehl. Om je rijbewijs te halen moet je drie onderdelen met een voldoende afronden: gevaarherkenning, kennis en verkeersinzicht. Dit betekent dat je respectievelijk 13, 10 en 25 vragen goed moet beantwoorden. Autorijschool Michels biedt ook bijscholing aan en helpt mensen die angst hebben om auto te rijden. Er zijn verschillende voordelen verbonden aan lessen bij deze rijschool, zoals een eigen online omgeving, flexibele lesdagen en -tijden, een vaste R.I.S gecertificeerde instructeur, lessen in je eigen tempo, persoonlijke aandacht en theoriebegeleiding. Je kunt contact opnemen met de rijschool om een proefles te boeken of voor meer informatie.

Wil je weten wat Autorijschool Michels verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autorijschool Michels of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autorijschool Michels? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autorijschool Michels het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wehl. Opzoek naar Autorijschool Michels reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autorijschool Michels

Bezoekers bekeken ook