Bakkerij Kaspers Wehl

Bakkerij Kaspers Wehl is een Bakkerij gelegen aan Kon. Wilhelminaplein in Wehl.

Meer informatie over Bakkerij Kaspers Wehl in Wehl

Op dinsdag is het busbrodendag! Je kunt dan 3 busbroden bestellen voor slechts €7,95. Er zijn 7 verschillende soorten waaruit je kunt kiezen. Maar wees er snel bij, want op=op! Deze actie is echt een knaller! Naast busbrood zijn er ook andere lekkernijen verkrijgbaar, zoals banket, Sinterklaas lekkernijen, koek, cake, chocolade, beschuit, crackers, granola, roggebrood, croissants en snacks. Er zijn ook speciale producten zoals de slagroomhoorn, amandelstaaf, donut chocolade en het appelkruimelvlaaitje Vegan voor 1 persoon. Vergeet niet om ons te volgen op sociale media!

Wil je weten wat Bakkerij Kaspers Wehl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakkerij Kaspers Wehl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakkerij Kaspers Wehl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakkerij Kaspers Wehl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wehl. Opzoek naar Bakkerij Kaspers Wehl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakkerij Kaspers Wehl

Bezoekers bekeken ook