Barbershop De Kapperij

Barbershop De Kapperij is een Kapper gelegen aan Stationsstraat 3a in Wehl.

Meer informatie over Barbershop De Kapperij in Wehl

Barbershop De Kapperij is een exclusieve herenkapsalon/barbier in Wehl, eigendom van Jelte Aaldering. Het belangrijkste voor Jelte is om naar de wensen van de klant te luisteren en samen te bespreken welk kapsel het beste bij hen past. Hij let daarbij op verschillende aspecten, zoals de vorm van het gezicht en de groeirichting van het haar. Naast het knippen en scheren van het haar, biedt Jelte ook baardverzorging en -modellering aan. Voor een luxe behandeling kunnen klanten een afspraak maken voor een Italian Hot Towel Shave. Jelte heeft zijn eigen bedrijf opgericht na het afronden van zijn kappersopleiding en heeft veel ervaring opgedaan tijdens stages en werk bij verschillende bedrijven. Hij staat bekend om zijn persoonlijke aanpak en neemt graag de tijd voor zijn klanten. Jelte blijft zich regelmatig bijscholen om zijn kennis op het gebied van het kappersvak te vergroten. Barbershop De Kapperij is gevestigd aan de Stationsstraat 3a in Wehl en is op bepaalde dagen geopend. Klanten kunnen contact opnemen via telefoon of e-mail en de salon is ook te volgen op sociale media.

Wil je weten wat Barbershop De Kapperij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Barbershop De Kapperij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Barbershop De Kapperij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Barbershop De Kapperij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wehl. Opzoek naar Barbershop De Kapperij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Barbershop De Kapperij

Bezoekers bekeken ook