Bolk Bike Service

Bolk Bike Service is een Fietsenmaker gelegen aan Cingelwal 1 in Wehl.

Meer informatie over Bolk Bike Service in Wehl

Bolk Bike Service is een tweewielerherstelbedrijf dat alle merken en typen fietsen repareert, inclusief elektrische fietsen. Bij het brengen van de fiets wordt er overlegd welke onderdelen vervangen moeten worden, zodat u een overzicht van de kosten krijgt. Als er tijdens de reparatie andere versleten onderdelen worden ontdekt, wordt er altijd contact met u opgenomen om te overleggen of u deze wilt laten vervangen of repareren. U kunt contact opnemen met de werkplaats om een afspraak te maken en de fiets kan meestal de volgende dag weer worden opgehaald, mits de juiste onderdelen op voorraad zijn. Een leenfiets is ook beschikbaar. Een onderhoudsbeurt zorgt ervoor dat de fiets helemaal wordt nagekeken en versleten onderdelen worden vervangen. Dit zorgt ervoor dat de fiets veilig en prettig in gebruik blijft. Het is belangrijk om de fiets regelmatig te laten controleren om te voorkomen dat onderdelen te ver versleten raken. Voor onderhoudsbeurten en reparaties kunt u contact opnemen met de werkplaats. De contactgegevens van Bolk Bike Service zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Bolk Bike Service verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bolk Bike Service of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bolk Bike Service? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bolk Bike Service het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wehl. Opzoek naar Bolk Bike Service reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bolk Bike Service

Bezoekers bekeken ook