Boni Wehl

Boni Wehl is een Kruidenier gelegen aan Kon. Wilhelminaplein 4-6 in Wehl.

Meer informatie over Boni Wehl in Wehl

De leverancier van de Hamlet kauwgombal strip met een houdbaarheidsdatum van 02-08-2026 heeft besloten om het product per direct uit de winkels terug te halen. Bij Boni supermarkt kun je vanaf 4 oktober sparen voor knuffels en dierenstickers, exclusief verkrijgbaar in alle 51 winkels. Het nieuwe Blad Boodschappen is nu verkrijgbaar bij Boni en staat volledig in het teken van "Foodtour door Azië". Nettorama en Boni gaan fuseren en de medewerkers zijn hiervan op de hoogte gesteld. De nieuwe keten zal verder gaan onder het merk Nettorama. Bij Boni supermarkt kun je altijd aangenaam boodschappen doen voor de laagste prijs. En als je geïnteresseerd bent in een baan bij Boni, bekijk dan snel de vacatures.

Wil je weten wat Boni Wehl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Boni Wehl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Boni Wehl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boni Wehl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wehl. Opzoek naar Boni Wehl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Boni Wehl

Bezoekers bekeken ook