Car Solutions International Benelux BV

Car Solutions International Benelux BV is een Autoschadebedrijf gelegen aan Koksgoedweg 3 in Wehl.

Meer informatie over Car Solutions International Benelux BV in Wehl

Car Solutions International is een wereldwijde servicepartner voor de complete afhandeling en reparatie van massa autoschade. Ze zijn gespecialiseerd in het beoordelen van oppervlakschade en bieden diensten aan voor het reguleren van grootschalige schade na natuurrampen zoals hagelschade, overstromingen en stormen. Ze hebben mobiele lakcentra waarmee ze wereldwijd massaschade kunnen reguleren. Met hun mobiele lakcabines kunnen ze snel en efficiënt lakwerk uitvoeren op elke locatie zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Ze bieden ook snelle en kwalitatief hoogwaardige reparaties voor kleine schade aan voertuigen met behulp van Smart Repair-technologie. Daarnaast hebben ze een klantenservice en callcenter beschikbaar om klantvragen te beantwoorden. Tijdens het reparatieproces bieden ze vervangend vervoer aan zodat klanten mobiel blijven. Ze hebben ook eigen experts en professionele documentatie om de schadeclaims snel en nauwkeurig af te handelen. Car Solutions International is wereldwijd actief met 11 dochterondernemingen en werkt samen met verzekeringsmaatschappijen om schade af te handelen na natuurrampen. Ze hebben veel ervaring in massaregulering van natuurrampenschade en maken gebruik van innovatieve technologieën zoals moderne lakcabines en voertuigscanners. Ze hebben wereldwijd meerdere locaties en zijn een betrouwbare partner voor hun klanten en samenwerkingspartners.

Wil je weten wat Car Solutions International Benelux BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Car Solutions International Benelux BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Car Solutions International Benelux BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Car Solutions International Benelux BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wehl. Opzoek naar Car Solutions International Benelux BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Car Solutions International Benelux BV

Bezoekers bekeken ook