Cars Completed BV

Cars Completed BV is een Autohandel gelegen aan Nijverheidsweg 3 in Wehl.

Meer informatie over Cars Completed BV in Wehl

Cars Completed is een autobedrijf in de Achterhoek waar je terecht kunt voor de in- en verkoop van auto's van verschillende merken. Ze bieden ook onderhoud, reparaties, uitstekende service en zoekopdrachten aan. Het bedrijf keurt en onderhoudt ook campers, elektrische auto's en bedrijfswagens. Ze zijn een BOVAG-bedrijf, wat betekent dat ze hun zaken goed op orde hebben. Je kunt gemakkelijk binnenlopen bij hun showroom in Wehl, waar de koffie altijd klaarstaat en het personeel je graag helpt. Cars Completed biedt ook een werkplaats waar ze onderhoud en reparaties uitvoeren, inclusief camperonderhoud en elektrisch vervoer. Ze hebben een team van gedreven en ervaren monteurs die je graag verder helpen. Het bedrijf biedt een gevarieerd aanbod van jonge auto's met zo min mogelijk kilometers en je kunt ook je eigen auto bij hen kopen of verkopen. Cars Completed is opgericht in 2020 en heeft sinds januari 2023 Garage André van Mierlo overgenomen, waardoor ze nu ook onderhoud, reparaties en APK-keuringen aanbieden. Ze staan bekend om hun oog voor detail en streven naar de beste service. Je kunt contact met hen opnemen via het contactformulier, e-mail of telefoon.

Wil je weten wat Cars Completed BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cars Completed BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cars Completed BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cars Completed BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wehl. Opzoek naar Cars Completed BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cars Completed BV

Bezoekers bekeken ook