CBT Centrumtandzorg Elver (Nieuw-Wehl)

CBT Centrumtandzorg Elver (Nieuw-Wehl) is een Tandartspraktijk gelegen aan Nieuw Wehlseweg 20-A in Wehl.

Meer informatie over CBT Centrumtandzorg Elver (Nieuw-Wehl) in Wehl

CBT Centrum­tandzorg Elver in Nieuw-Wehl is een tandheelkundig centrum dat gespecialiseerd is in bijzondere tandheelkunde. Je kunt hier terecht als je ouder bent, angst hebt voor de tandarts, een beperking hebt, kind bent of in een zorginstelling woont. Het CBT heeft een team van tandheelkundige professionals, waaronder Esther ten Bokum, Gerbrich Koers, Diana Meurs, Karoliina Seume, Leonard Wetzels en Babette van de Wiel. De locatie van het centrum is aan de Nieuw-Wehlseweg 14 en is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Ook zijn er voorzieningen voor mindervaliden en is het mogelijk om buiten reguliere openingstijden een afspraak te maken. Je kunt het CBT volgen op social media en meer informatie vinden op hun website.

Wil je weten wat CBT Centrumtandzorg Elver (Nieuw-Wehl) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van CBT Centrumtandzorg Elver (Nieuw-Wehl) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij CBT Centrumtandzorg Elver (Nieuw-Wehl)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CBT Centrumtandzorg Elver (Nieuw-Wehl) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wehl. Opzoek naar CBT Centrumtandzorg Elver (Nieuw-Wehl) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. CBT Centrumtandzorg Elver (Nieuw-Wehl)

Bezoekers bekeken ook