De Meubelstunthal

De Meubelstunthal is een Meubelwinkel gelegen aan Catharinastraat 4 in Wehl.

Meer informatie over De Meubelstunthal in Wehl

Vanaf nu heet de meubelstunthal Van Niels Meubels & Meer! Ze bieden snelle service, 100% klanttevredenheid en hebben een ruime voorraad. Bij Van Niels Meubelen en meer vind je mooie meubels voor in huis, ongeacht de grootte van je portemonnee. Ze bieden persoonlijk contact, eerlijk advies en eerlijke prijzen. Ze hebben een groot aanbod aan stijlen, kleuren en designs. Ze hebben meubels voor zitmeubelen, kasten, acties van de maand, slapen, tafels en complete programma's. Bij Van Niels Meubelen staat de klant centraal en bieden ze persoonlijk advies. Ze hebben ook nieuwe producten zoals barkrukken, eetkamertafels en salontafels. Er zijn ook positieve reviews van klanten. Het is ook mogelijk om je in te schrijven voor de nieuwsbrief en de contactgegevens zijn beschikbaar.

Wil je weten wat De Meubelstunthal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Meubelstunthal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Meubelstunthal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Meubelstunthal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wehl. Opzoek naar De Meubelstunthal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Meubelstunthal

Bezoekers bekeken ook