De Olde Beth Wehl B.V.

De Olde Beth Wehl B.V. is een Restaurant gelegen aan Nieuwestraat 10 in Wehl.

Meer informatie over De Olde Beth Wehl B.V. in Wehl

Partycentrum Olde Beth is een populaire locatie in Gelderland met vier zalen en een eigen parkeergelegenheid. Het pand ligt gunstig in een landelijke omgeving, op vijf minuten rijden vanaf de snelweg A18. Het centrum is flexibel en kan feesten organiseren voor gezelschappen van 20 tot 1200 personen. Elke zaal heeft zijn eigen karakter en kan worden aangepast aan de wensen van de klant. De zalen kunnen ook worden samengevoegd tot één groot complex. Een van de zalen, Het Glashuis, wordt vaak gebruikt voor huwelijksceremonies en uitvaarten. Het heeft een capaciteit van maximaal 400 gasten voor een receptie. Een andere zaal, De Deel, heeft een oogverblindend sterrenhemelplafond en kan maximaal 600 gasten ontvangen voor een receptie. Het Koetshuis is een gezellige zaal in Oudhollandse stijl met een capaciteit van maximaal 200 gasten. Tot slot is er De Lounge, een trendy ruimte met drie bars, ideaal voor kleinschalige evenementen met 50 tot 300 personen. Partycentrum Olde Beth biedt ook faciliteiten zoals audiovisuele apparatuur en entertainment op verzoek.

Wil je weten wat De Olde Beth Wehl B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Olde Beth Wehl B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Olde Beth Wehl B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Olde Beth Wehl B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wehl. Opzoek naar De Olde Beth Wehl B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Olde Beth Wehl B.V.

Bezoekers bekeken ook