Design85

Design85 is een Winkel gelegen aan Beekseweg 21A in Wehl.

Meer informatie over Design85 in Wehl

Bij Design85 vind je een uitgebreid aanbod industriële en steigerbuis meubels. Ze hebben onder andere kapstokken, bureaus, (bar)tafels en kledingrekken. In hun webshop kun je veilig en snel je gewenste meubels bestellen. De meubels zijn duurzaam en gemaakt van stevig materiaal. Staal is een trend in robuuste interieurs en daarom hebben ze ook tafels met stalen onderstellen en diverse soorten tafelbladen. Je kunt de meubels bekijken en beleven in de webshop of in de showroom. Daarnaast kun je Design85 volgen via Pinterest en Facebook. Als je gek bent van industriële meubels, kun je je inschrijven voor hun nieuwsbrief en op de hoogte blijven van de laatste trends. Ze hebben ook een blog waar je meer kunt lezen over Design85 en trends in industriële meubels. Ze hebben populaire producten zoals de steigerbuis kapstok Fonkeling, industriële bartafel Sterk, industrieel bureau Leef en steigerbuis kledingrek Deluxe. Verder hebben ze een FAQ met informatie over onder andere de levering en veilig bestellen. Design85 heeft industriële meubels voor ieder interieur en is gevestigd in Wehl.

Wil je weten wat Design85 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Design85 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Design85? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Design85 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wehl. Opzoek naar Design85 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Design85

Bezoekers bekeken ook