EKC-ICT

EKC-ICT is een IT-consultancy gelegen aan Grindstraat 18 in Wehl.

Meer informatie over EKC-ICT in Wehl

EKC-ICT is een consultancybedrijf dat ondersteuning biedt voor Isah, databases, datawarehouses en business intelligence. Het bedrijf is opgericht door eigenaar Erik Kempers en kan indien nodig ook professionals uit een groot netwerk van freelance collega's inschakelen. Als onafhankelijk consultant brengt EKC-ICT bedrijfsprocessen in kaart, documenteert deze en geeft advies over optimalisaties. Het streven is om een optimale balans te vinden tussen werkvloer, bedrijfsprocessen en automatisering. EKC-ICT biedt altijd eenvoudige en praktische oplossingen, waarbij het motto 'Keep IT simple' gehanteerd wordt. Het bedrijf kan ondersteuning bieden op het gebied van Isah ERP, koppelingen (interfaces) en rapportages. Geïnteresseerd in de diensten van EKC-ICT? Neem contact op voor meer informatie of een kennismaking.

Wil je weten wat EKC-ICT verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van EKC-ICT of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij EKC-ICT? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je EKC-ICT het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wehl. Opzoek naar EKC-ICT reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. EKC-ICT

Bezoekers bekeken ook