Energia Martial Arts Wehl

Energia Martial Arts Wehl is een Vechtsportschool gelegen aan Kon. Wilhelminastraat 12 in Wehl.

Meer informatie over Energia Martial Arts Wehl in Wehl

Bij Energia Martial Arts kan iedereen terecht voor verschillende vechtsporten, zoals Brazilian Jiu-Jitsu en Grappling. Het doel is om elkaar beter te maken en plezier te hebben. Er is een breed aanbod aan lessen, zoals MMA en personal training. Energia Martial Arts heeft meerdere locaties in Nederland en biedt flexibele abonnementen aan, zodat je ook op andere locaties kunt trainen. Door deel te nemen aan de trainingen kun je nieuwe sociale contacten leggen en je persoonlijke doelen verleggen. Er zijn ook positieve reviews te vinden van tevreden klanten. Je kunt starten met een gratis proefles.

Wil je weten wat Energia Martial Arts Wehl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Energia Martial Arts Wehl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Energia Martial Arts Wehl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Energia Martial Arts Wehl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wehl. Opzoek naar Energia Martial Arts Wehl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Energia Martial Arts Wehl

Bezoekers bekeken ook