FitWijzer

FitWijzer is een Sportschool gelegen aan Nijverheidsweg 4 in Wehl.

Meer informatie over FitWijzer in Wehl

Fitwijzer is een sport- en beweegcentrum waar fysiotherapeuten, sportkundigen en personal trainers actief zijn om de kwaliteit van het bewegen te waarborgen. Ze bieden een ruim sportaanbod en hebben een buiten sportruimte met een kunstgrasmat van hoge kwaliteit, waardoor er het hele jaar buiten gesport kan worden. In 2023 kunnen ze met de Inbody 770 metingen doen van de lichaamssamenstelling, waarbij ze de vetmassa, spiermassa, lichaamswater en bloeddruk meten. Deze metingen kunnen een indicatie geven van de lichamelijke gezondheid en helpen bij het stellen van doelen voor een doelgerichte training en/of aanpassing van de leefstijl. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Fitwijzer.

Wil je weten wat FitWijzer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van FitWijzer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij FitWijzer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je FitWijzer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wehl. Opzoek naar FitWijzer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. FitWijzer

Bezoekers bekeken ook