geWOONhout

geWOONhout is een Bouwer van modulaire woningen gelegen aan Kryptonstraat 8 in Wehl.

Meer informatie over geWOONhout in Wehl

geWOONhout levert circulaire houten woningmodules voor duurzame grondgebonden en gestapelde woningen. De modules zijn compleet met installaties, keuken, toilet en badkamer en hoeven alleen nog maar gemonteerd te worden op de bouwplaats. Er zijn verschillende variatiemogelijkheden beschikbaar, van woningen met een plat dak tot woningen met een kap. De modules zijn 100% Nederlands fabricaat, circulair en betaalbaar. geWOONhout streeft naar volledige CO2-neutraliteit en heeft een geïndustrialiseerde productielijn opgezet voor efficiënte en gestandaardiseerde assemblage. Het bedrijf maakt gebruik van zonnepanelen, een gesloten watersysteem en LVL-hout om bij te dragen aan een groenere bebouwde omgeving en het oplossen van het klimaatprobleem. De woningmodules kunnen snel en licht worden gebouwd en zijn daarnaast circulair en remontabel. Het bedrijf heeft onlangs een fabriek geopend in Wehl en biedt de mogelijkheid om contact op te nemen voor meer informatie.

Wil je weten wat geWOONhout verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van geWOONhout of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij geWOONhout? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je geWOONhout het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wehl. Opzoek naar geWOONhout reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. geWOONhout

Bezoekers bekeken ook