Geweigerde omgevingsvergunning voor het slopen van de cultuurhistorisch waardevolle smederij op de Nieuw Wehlseweg 14 in Wehl

DeWehlgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Geweigerde omgevingsvergunning voor het slopen van de cultuurhistorisch waardevolle smederij op de Nieuw Wehlseweg 14 in Wehl.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De volgende omgevingsvergunning is met de reguliere procedure geweigerd.Locatie: Nieuw Wehlseweg 14, 7031 HW WehlOmschrijving: slopen van de cultuurhistorisch waardevolle smederijDossiernummer: 20230184Datum verzending: 4 september 2023BezwaarBent u het niet eens met dit besluit? Dan kunt u als belanghebbende een bezwaarschrift bij ons indienen. Dit moet binnen zes weken nadat het besluit is verzonden. Als u bezwaar wilt maken, moet u een brief schrijven naar het college van burgemeester en wethouders van Doetinchem, Postbus 9020, 7000 HA in Doetinchem. In deze brief moet in ieder geval het volgende staan:• uw naam en adres• het besluit waartegen u bezwaar maakt (met nummer)• de datum van uw brief en uw handtekening

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deWehlgids.nl op 13-09-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Wehl, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deWehlgids.nl
Redactie deWehlgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Wehl
  2. gmb-2023-392032

Gerelateerde berichten