Ontwerp-omgevingsvergunning uitgebreide procedure voor het wijzigen van de inrichting (uitbreiden met 52 schapen): Grindstraat 6 in Wehl

DeWehlgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Ontwerp-omgevingsvergunning uitgebreide procedure voor het wijzigen van de inrichting (uitbreiden met 52 schapen): Grindstraat 6 in Wehl.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Het college is van plan de aanvraag om een omgevingsvergunning te verlenen.Locatie: Grindstraat 6Omschrijving: wijzigen van de inrichting (uitbreiden met 52 schapen)Dossiernummer: OLO-nr. 7511439 (activiteit natuur)Vanaf 8 november 2023 kunt u het ontwerpbesluit en de stukken die daarbij horen digitaal bekijken bij de gemeentewinkel, loket bouwen en wonen. Hiervoor moet u eerst een afspraak maken met het loket bouwen en wonen, telefoonnummer (0314) 377377. De stukken liggen zes weken ter inzage. Iedereen kan in deze periode (t/m 19 december 2023) een zienswijze (reactie) over het ontwerpbesluit indienen. Dit kan door een brief te sturen naar het college van burgemeester en wethouders van Doetinchem, Postbus 9020, 7000 HA in Doetinchem. U kunt ook mondeling een zienswijze indienen (op afspraak). U kunt alleen beroep indienen tegen ons definitieve besluit als u ook een zienswijze (reactie) heeft ingediend tegen het ontwerpbesluit.

 

Onderwerp: Natuur en milieu | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deWehlgids.nl op 09-11-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Wehl, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deWehlgids.nl
Redactie deWehlgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Wehl
  2. gmb-2023-475864

Gerelateerde berichten