Aanvraag omgevingsvergunning voor het plaatsen van een extra cameramast: nabij Weemstraat/Argonstraat (sectie L, perceelnr. 402) in Wehl

DeWehlgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag omgevingsvergunning voor het plaatsen van een extra cameramast: nabij Weemstraat/Argonstraat (sectie L, perceelnr. 402) in Wehl.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De volgende aanvraag omgevingsvergunning is bij de gemeente ingediendLocatie: nabij Weemstraat/Argonstraat (sectie L, perceelnr. 402)Omschrijving: plaatsen van een extra cameramastDossiernummer: 20230560Datum indiening: 13 november 2023InzienOp de aangevraagde vergunning kunt u nog geen reactie indienen (zienswijze of bezwaar). Afhankelijk van het type aanvraag is de reguliere of uitgebreide voorbereidingsprocedure van toepassing. Om een aanvraag in te zien, kunt u een afspraak maken met de gemeentewinkel, loket bouwen en wonen, telefoonnummer (0314)377377.

 

Onderwerp: Huisvesting | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deWehlgids.nl op 24-11-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Wehl, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deWehlgids.nl
Redactie deWehlgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Wehl
  2. gmb-2023-500415

Gerelateerde berichten