Ontwerp beeldkwaliteitsplan ‘Lamsweerde en Plak Wehl’ (gemeente Doetinchem)

DeWehlgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Ontwerp beeldkwaliteitsplan ‘Lamsweerde en Plak Wehl’ (gemeente Doetinchem).

Meer informatie over deze bekendmaking:

Vanaf donderdag 21 december 2023 ligt het ontwerp beeldkwaliteitsplan ‘Lamsweerde en Plak Wehl’ zes weken ter inzage. Dit beeldkwaliteitsplan beschrijft de gewenste beeldkwaliteit van de nieuwe bebouwing en de buitenruimte voor het gebied Lamsweerde. Het vormt het toetsingskader voor welstand. Het plangebied ligt aan de noordzijde van Wehl en wordt ontsloten door de Keppelseweg. Het voornemen is om in dit gebied 55 woningen te realiseren.Beeldkwaliteitsplan inzienU kunt het plan op de volgende manieren inzien:-Digitaal via www.officielebekendmakingen.nl;-Op papier in het stadhuis. Dit kan tijdens openingstijden van het stadhuis, Raadhuisstraat 2 in Doetinchem.ReagerenIedereen kan tot en met woensdag 31 januari 2024 reageren op het plan. Uw reactie kunt u richten aan burgemeester en wethouders, Postbus 9020, 7000 HA Doetinchem, of digitaal via gemeente@doetinchem.nl.Meer informatie Voor meer informatie of het toegestuurd krijgen van het beeldkwaliteitsplan in PDF-formaat kunt u contact opnemen met de gemeente, tel. (0314) 377 377.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deWehlgids.nl op 21-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Wehl, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deWehlgids.nl
Redactie deWehlgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Wehl
  2. gmb-2023-532423

Gerelateerde berichten