Aanvraag omgevingsvergunning voor het tijdelijk omheinen, aanleggen van inritten en plaatsen van verharding van het huurterrein: A18 Bedrijventerrein in Wehl

DeWehlgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag omgevingsvergunning voor het tijdelijk omheinen, aanleggen van inritten en plaatsen van verharding van het huurterrein: A18 Bedrijventerrein in Wehl.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De volgende aanvraag omgevingsvergunning is bij de gemeente ingediendLocatie: A18 Bedrijventerrein in WehlOmschrijving: tijdelijk omheinen, aanleggen van inritten en plaatsen van verharding van het huurterreinDossiernummer: 20230612Datum indiening: 12 december 2023InzienOp de aangevraagde vergunning kunt u nog geen reactie indienen (zienswijze of bezwaar). Afhankelijk van het type aanvraag is de reguliere of uitgebreide voorbereidingsprocedure van toepassing. Om een aanvraag in te zien, kunt u een afspraak maken met de gemeentewinkel, loket bouwen en wonen, telefoonnummer (0314)377377.

 

Onderwerp: Huisvesting | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deWehlgids.nl op 22-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Wehl, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deWehlgids.nl
Redactie deWehlgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Wehl
  2. gmb-2023-550501

Gerelateerde berichten