Ontwerp beeldkwaliteitsplan ‘Heideslag Wehl fase II’ (gemeente Doetinchem)

DeWehlgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Ontwerp beeldkwaliteitsplan ‘Heideslag Wehl fase II’ (gemeente Doetinchem).

Meer informatie over deze bekendmaking:

Vanaf donderdag 28 december 2023 ligt het ontwerp beeldkwaliteitsplan ‘Heideslag Wehl fase II’ zes weken ter inzage.Dit beeldkwaliteitsplan beschrijft de gewenste beeldkwaliteit van de nieuwe bebouwing en de buitenruimte voor het gebied Heideslag Wehl fase II. Het vormt het toetsingskader voor welstand. Het projectgebied ligt aan de zuidkant van de kern Wehl en dit project is de afronding van het in 2009 geïnitieerde project Wehl Heideslag. Het voornemen is om in dit gebied 180 woningen te realiseren. Het plangebied ligt globaal tussen de Beekseweg, de Veenweg/spoorlijn en de Plantage Allee.Beeldkwaliteitsplan inzienU kunt het plan op de volgende manieren inzien:-Digitaal via www.officielebekendmakingen.nl;-Op papier in het stadhuis. Dit kan tijdens openingstijden van het stadhuis, Raadhuisstraat 2 in Doetinchem.ReagerenIedereen kan tot en met woensdag 7 februari 2024 reageren op het plan. Uw reactie kunt u richten aan burgemeester en wethouders, Postbus 9020, 7000 HA Doetinchem, of digitaal via gemeente@doetinchem.nl.Meer informatie Voor meer informatie of het toegestuurd krijgen van het beeldkwaliteitsplan in PDF-formaat kunt u contact opnemen met de gemeente, tel. (0314) 377 377.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deWehlgids.nl op 28-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Wehl, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deWehlgids.nl
Redactie deWehlgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Wehl
  2. gmb-2023-551720

Gerelateerde berichten