Aanvraag omgevingsvergunning voor het plaatsen van een reclamezuil aan de voorkant van het pand: Kryptonstraat 14 in Wehl

DeWehlgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag omgevingsvergunning voor het plaatsen van een reclamezuil aan de voorkant van het pand: Kryptonstraat 14 in Wehl.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De volgende aanvraag omgevingsvergunning is bij de gemeente ingediendLocatie: Kryptonstraat 14, 7031 GGOmschrijving: plaatsen van een reclamezuil aan de voorkant van het pandDossiernummer: 20230624Datum indiening: 30 december 2023InzienOp de aangevraagde vergunning kunt u nog geen reactie indienen (zienswijze of bezwaar). Afhankelijk van het type aanvraag is de reguliere of uitgebreide voorbereidingsprocedure van toepassing. Om een aanvraag in te zien, kunt u een afspraak maken met de gemeentewinkel, loket bouwen en wonen, telefoonnummer (0314)377377.

 

Onderwerp: Huisvesting | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deWehlgids.nl op 09-01-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Wehl, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deWehlgids.nl
Redactie deWehlgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Wehl
  2. gmb-2024-14189

Gerelateerde berichten