Aanvraag omgevingsvergunning voor het bouwen van een appartementencomplex met 8 appartementen en het aanleggen van een uitrit: Stationsstraat 26 in Wehl

DeWehlgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag omgevingsvergunning voor het bouwen van een appartementencomplex met 8 appartementen en het aanleggen van een uitrit: Stationsstraat 26 in Wehl.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De volgende aanvraag omgevingsvergunning is bij de gemeente ingediendLocatie: Stationsstraat 26, 7031 BR WehlOmschrijving: bouwen van een appartementencomplex met 8 appartementen en het aanleggen van een uitritDossiernummer: 20230678Datum indiening: 29 december 2023InzienOp de aangevraagde vergunning kunt u nog geen reactie indienen (zienswijze of bezwaar). Afhankelijk van het type aanvraag is de reguliere of uitgebreide voorbereidingsprocedure van toepassing. Om een aanvraag in te zien, kunt u een afspraak maken met de gemeentewinkel, loket bouwen en wonen, telefoonnummer (0314)377377.

 

Onderwerp: Huisvesting | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deWehlgids.nl op 09-01-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Wehl, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deWehlgids.nl
Redactie deWehlgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Wehl
  2. gmb-2024-14258

Gerelateerde berichten