Aanvraag: aanleggen van een uitrit, Mgr. Hendriksenstraat 31 in Wehl

DeWehlgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag: aanleggen van een uitrit, Mgr. Hendriksenstraat 31 in Wehl.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Aanvraag omgevingsvergunning voor het aanleggen van een uitrit aan de Mgr. Hendriksenstraat 31 in WehlDe gemeente Doetinchem heeft een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen:•Locatie: Mgr. Hendriksenstraat 31 in Wehl•Omschrijving: aanleggen van een uitrit•Dossiernummer: gD2405000320•Datum indiening: 01-05-2024De volgende activiteiten zijn aangevraagd: •Uitweg maken, hebben of veranderen of het gebruik daarvan veranderenInzienOp de aangevraagde vergunning kunt u nog geen reactie indienen (zienswijze of bezwaar). Afhankelijk van het type aanvraag is de reguliere of uitgebreide voorbereidingsprocedure van toepassing. Om een aanvraag in te zien, kunt u een afspraak maken met de gemeentewinkel, loket bouwen en wonen, telefoonnummer (0314)377377.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deWehlgids.nl op 09-05-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Wehl, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deWehlgids.nl
Redactie deWehlgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Wehl
  2. gmb-2024-201646

Gerelateerde berichten