Aanvraag: wijzigen bestemmingplan voor starten bedrijf en verkoop eigen producten, Notenstraatje 1 in Wehl

DeWehlgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag: wijzigen bestemmingplan voor starten bedrijf en verkoop eigen producten, Notenstraatje 1 in Wehl.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Aanvraag omgevingsvergunning voor het wijzigen bestemmingplan voor starten bedrijf en verkoop eigen producten aan de Notenstraatje 1 in WehlDe gemeente Doetinchem heeft een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen:•Locatie: Notenstraatje 1 in Wehl•Omschrijving: wijzigen bestemmingplan voor starten bedrijf en verkoop eigen producten•Dossiernummer: gD2405000324•Datum indiening: 02-05-2024De volgende activiteiten zijn aangevraagd: •Bouwactiviteit (omgevingsplan)InzienOp de aangevraagde vergunning kunt u nog geen reactie indienen (zienswijze of bezwaar). Afhankelijk van het type aanvraag is de reguliere of uitgebreide voorbereidingsprocedure van toepassing. Om een aanvraag in te zien, kunt u een afspraak maken met de gemeentewinkel, loket bouwen en wonen, telefoonnummer (0314)377377.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deWehlgids.nl op 09-05-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Wehl, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deWehlgids.nl
Redactie deWehlgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Wehl
  2. gmb-2024-204635

Gerelateerde berichten