Geweigerde omgevingsvergunning voor het kappen van een kastanje: Hoekhorsterweg 10 in Wehl

DeWehlgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Geweigerde omgevingsvergunning voor het kappen van een kastanje: Hoekhorsterweg 10 in Wehl.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De volgende omgevingsvergunning is met de reguliere procedure geweigerd.Locatie: Hoekhorsterweg 10, 7031 HTOmschrijving: kappen van een kastanjeDossiernummer: 20230621Datum verzending: 19 januari 2024BezwaarBent u het niet eens met dit besluit? Dan kunt u als belanghebbende een bezwaarschrift bij ons indienen. Dit moet binnen zes weken nadat het besluit is verzonden. Als u bezwaar wilt maken, moet u een brief schrijven naar het college van burgemeester en wethouders van Doetinchem, Postbus 9020, 7000 HA in Doetinchem. In deze brief moet in ieder geval het volgende staan:• uw naam en adres• het besluit waartegen u bezwaar maakt (met nummer)• de datum van uw brief en uw handtekening

 

Onderwerp: Natuur en milieu | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deWehlgids.nl op 25-01-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Wehl, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deWehlgids.nl
Redactie deWehlgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Wehl
  2. gmb-2024-38083

Gerelateerde berichten