De Lollige Snuiters, carnavalsoptocht Wehl, 11 februari 2024, vergunning verleend

DeWehlgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: De Lollige Snuiters, carnavalsoptocht Wehl, 11 februari 2024, vergunning verleend.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Er is een vergunning verleend aan De Lollige Snuiters voor de carnavalsoptocht in Wehl op 11 februari 2024, start om 13.11 uur. Diverse wegen in Weh zijn dan tijdelijk afgesloten voor het verkeer. BezwaarAls u het niet eens bent met dit besluit, kunt u een bezwaarschrift bij de burgemeester indienen. Dit moet u doen binnen zes weken nadat deze brief is verstuurd. U kunt de verzendatum opvragen bij de groep Apv (0314-377 377). In dit bezwaarschrift moet ten minste de naam, het adres en woonplaats van u staan. Ook moet u er een datum opzetten en onderaan de brief een handtekening. Het is belangrijk dat u de burgemeester duidelijk maakt waarom u bezwaar maakt tegen dit besluit.Ook als u bezwaar maakt, blijft dit besluit geldig. Als u dat niet wilt, dan kunt u de rechter vragen om het besluit te schorsen. Dit heet een voorlopige voorziening. U kunt de rechter om een voorlopige voorziening vragen door een brief te sturen naar de Voorzieningenrechter, Rechtbank Gelderland, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Het aanvragen van een voorlopige voorziening kost u geld.

 

Onderwerp: Cultuur en recreatie | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deWehlgids.nl op 01-02-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Wehl, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deWehlgids.nl
Redactie deWehlgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Wehl
  2. gmb-2024-49498

Gerelateerde berichten