Verleende omgevingsvergunning voor het bouwen van 26 woningen: Plan Heideslag, Veenweg - IJzeroven (sectie H, perceelnr. 5702) in Wehl

DeWehlgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Verleende omgevingsvergunning voor het bouwen van 26 woningen: Plan Heideslag, Veenweg - IJzeroven (sectie H, perceelnr. 5702) in Wehl.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De volgende omgevingsvergunning is met de reguliere procedure verleend.Locatie: Plan Heideslag, Veenweg - IJzeroven (sectie H, perceelnr. 5702)Omschrijving: bouwen van 26 woningenDossiernummer: 20230536Datum verzending: 23 februari 2024BezwaarBent u het niet eens met de verleende vergunning? Dan kunt u als belanghebbende een bezwaarschrift bij ons indienen. Dit moet binnen zes weken nadat de vergunning is verzonden. Als u bezwaar wilt maken, moet u een brief schrijven naar het college van burgemeester en wethouders van Doetinchem, Postbus 9020, 7000 HA in Doetinchem. In deze brief moet in ieder geval het volgende staan:• uw naam en adres• het besluit waartegen u bezwaar maakt (met nummer)• de datum van uw brief en uw handtekeningVoorlopige voorzieningAls u bezwaar maakt, blijft ons besluit geldig totdat wij over uw bezwaar hebben beslist. Misschien kunt u of wilt u onze beslissing op uw bezwaarschrift niet afwachten. Als u vindt dat er snel moet worden opgetreden, kunt u aan de voorzieningenrechter vragen om een voorlopige voorziening. Dit betekent dat de rechter snel naar uw verzoek kijkt en alvast een voorlopige uitspraak doet. U moet dan een brief sturen naar de voorzieningenrechter van de Rechtbank Gelderland, afdeling Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Hiervoor moet u griffierecht betalen.

 

Onderwerp: Huisvesting | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deWehlgids.nl op 02-03-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Wehl, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deWehlgids.nl
Redactie deWehlgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Wehl
  2. gmb-2024-96181

Gerelateerde berichten