Haarstudio Anders

Haarstudio Anders is een Kapper gelegen aan Didamseweg 6a in Wehl.

Meer informatie over Haarstudio Anders in Wehl

Haarstudio Anders is na jaren weer terug in Wehl en staat bekend om zijn goede service en kwaliteit. Ze knippen op afspraak, maar er is altijd wel een plekje vrij. Ze zoeken nog een allround haarstylist en het zou fijn zijn als klanten een positieve review achterlaten op Google of Facebook. Bij Haarstudio Anders kunnen zowel dames, heren als kinderen terecht voor een knipbeurt. De salon is gecombineerd met een kledingwinkel voor tieners genaamd Fourteen van Boyz & Girlz. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in het knippen van krullen volgens de CG methode. Voor het beste resultaat moeten de krullen ongeveer tot op de schouder lang zijn. Ze verkopen ook professionele haarproducten van Finnley's voor thuisgebruik. De salon is gelegen in het centrum van Wehl en er is gratis parkeergelegenheid. Je kunt je abonneren op hun nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van producten, trends en updates. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met zaterdag.

Wil je weten wat Haarstudio Anders verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Haarstudio Anders of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Haarstudio Anders? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Haarstudio Anders het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wehl. Opzoek naar Haarstudio Anders reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Haarstudio Anders

Bezoekers bekeken ook