Habbekratz

Habbekratz is een Meubelwinkel gelegen aan Catharinastraat 4 in Wehl.

Meer informatie over Habbekratz in Wehl

Bij Habbekratz in Wehl kun je terecht voor mooie meubelen tegen lage prijzen. Met een showroom van 1500 m2 hebben ze een ruime voorraad aan gebruikte meubelen van uitstekende kwaliteit. Ze hebben alles, van tafels en stoelen tot dressoirs en kleinmeubelen. Alle gebruikte meubelen worden eerst gekeurd voordat ze verkocht worden. Naast meubelen kun je ook decoratie en nieuwe 'gebruikte' producten vinden. Habbekratz biedt persoonlijk advies en goede service, waarbij de klant centraal staat. Ze hebben voor iedere portemonnee een kwaliteitsmeubel en nemen ook gebruikte meubelen over. In de reviews wordt de vriendelijke service en goede advies benadrukt. Je kunt je inschrijven voor de nieuwsbrief om altijd op de hoogte te blijven. Habbekratz is te bereiken op 06 - 43 90 49 35 en heeft openingstijden.

Wil je weten wat Habbekratz verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Habbekratz of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Habbekratz? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Habbekratz het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wehl. Opzoek naar Habbekratz reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Habbekratz

Bezoekers bekeken ook