Huisartsenpraktijk Wehl

Huisartsenpraktijk Wehl is een Huisarts gelegen aan Isidorusstraat 10 in Wehl.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Wehl in Wehl

Welkom bij Huisartsenpraktijk Wehl! Hier vind je alle belangrijke informatie die je nodig hebt. Als je twijfelt of je naar de huisarts moet, kun je meer informatie vinden op de websites van Moet ik naar de dokter en Thuisarts.nl. Onze praktijk is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur. Tijdens de koffiepauze/overleg van 10.00 tot 11.00 uur en de middagpauze van 12.30 tot 13.30 uur zijn we bereikbaar voor spoedeisende klachten. Voor spoed buiten deze openingstijden kun je terecht bij de huisartsenpost. Verder is het belangrijk om te weten dat we vier huisartsen hebben: Ed Bergers, Tijmen Tomesen, Roosmarijn Klaasen en Vera Bloemen. Je kunt ons vinden op Isidorusstraat 10, 7031 BE Wehl.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Wehl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Wehl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Wehl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Wehl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wehl. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Wehl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk Wehl

Bezoekers bekeken ook