Kapsalon Diana

Kapsalon Diana is een Kapper gelegen aan Keppelseweg 7 in Wehl.

Meer informatie over Kapsalon Diana in Wehl

Kapsalon Diana is een professioneel kappersbedrijf met vestigingen in Doetinchem, Duiven, Kilder en Wehl. Ze hebben een team van gediplomeerde en ervaren haarstylisten die altijd op de hoogte zijn van de laatste trends op het gebied van haarmode. De haarstylisten adviseren klanten graag over hun kapsel en geven tips over styling en haarverzorging. Ze werken met een uitgebreid assortiment professionele kwaliteitsproducten en bieden ook extensions aan. Kwaliteit, klantvriendelijkheid en service staan hoog in het vaandel bij Kapsalon Diana, en ze zijn al meer dan 50 jaar actief. Klanten kunnen terecht voor alle kappersbehandelingen en worden uitgenodigd om een van de kapsalons te bezoeken. Er zijn filialen in Doetinchem, Duiven, Kilder en Wehl, waar klanten welkom zijn voor een afspraak. Het is belangrijk om de geldende corona-maatregelen in acht te nemen tijdens het bezoek aan de kapsalon. Kapsalon Diana geeft ook haartips en advies over haarverzorging, kleuring, styling en omvorming. Ze bieden een uitstekende productenlijn aan voor thuisgebruik en werken met kwalitatieve extensions. Het bedrijf heeft momenteel vacatures in alle vestigingen, dus geïnteresseerden worden aangemoedigd om een e-mail te sturen. Kapsalon Diana is een betrouwbaar en professioneel kappersbedrijf dat klanten al meer dan 50 jaar van dienst is.

Wil je weten wat Kapsalon Diana verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Diana of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Diana? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Diana het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wehl. Opzoek naar Kapsalon Diana reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Diana

Bezoekers bekeken ook