Kapsalon Heebing

Kapsalon Heebing is een Kapper gelegen aan Stationsstraat 3 in Wehl.

Meer informatie over Kapsalon Heebing in Wehl

Welkom bij Kapsalon Heebing, de meest complete familiekapsalon in de regio. Bij ons kunt u terecht voor knipbehandelingen voor dames, heren en kinderen. Onze kapsalon is stijlvol en ruim opgezet, waardoor u helemaal tot rust kunt komen terwijl u verwend wordt door onze professionals. Wij werken met hoogwaardige haarproducten, zoals het Nederlandse merk Artistique voor styling en kleurbehandelingen, en het Rotterdamse merk Reuzel voor mannen, met producten voor zowel het haar als de baard. U kunt contact met ons opnemen via telefoon of e-mail, en onze openingstijden zijn op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in onze kapsalon.

Wil je weten wat Kapsalon Heebing verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Heebing of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Heebing? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Heebing het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wehl. Opzoek naar Kapsalon Heebing reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Heebing

Bezoekers bekeken ook