Kapsalon Wiggers

Kapsalon Wiggers is een Kapper gelegen aan Julianastraat 10 in Wehl.

Meer informatie over Kapsalon Wiggers in Wehl

Kapsalon Wiggers is een kapperszaak waar zowel heren, dames als kinderen terecht kunnen voor diverse kapsels. Ze bieden verschillende diensten aan zoals knippen, kleuren en permanenten. Daarnaast hebben ze ook hair tattoos vanaf €7,50 en introduceren ze een nieuw merk genaamd Gladjakkers. De kapperszaak heeft vakcertificaten en knipt voor jong en oud. Ze hebben zelfs een stoere zwarte Mercedes (63 AMG) in het filiaal om kinderen te vermaken tijdens het knippen. Je kunt een afspraak maken door te bellen of te mailen. De openingstijden zijn dinsdag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur, op vrijdag tot 19:00 uur en op zaterdag van 08:00 tot 16:00 uur. Op maandag en zondag zijn ze gesloten. De contactgegevens zijn 0314 - 68 12 20 en info@kapsalonwiggers.nl.

Wil je weten wat Kapsalon Wiggers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Wiggers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Wiggers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Wiggers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wehl. Opzoek naar Kapsalon Wiggers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Wiggers

Bezoekers bekeken ook