Klaassen Installatietechniek BV

Klaassen Installatietechniek BV is een Loodgieter gelegen aan Beekseweg 23 in Wehl.

Meer informatie over Klaassen Installatietechniek BV in Wehl

Klaassen Installatietechniek is een erkend installatiebedrijf dat gespecialiseerd is in het aanleggen en onderhouden van sanitair-, gas-, water- en cv-installaties. Het bedrijf is opgericht in 1995 en is gevestigd in Wehl. Ze hebben ervaring en expertise opgebouwd in het bieden van hoogwaardige installatiediensten aan hun klanten. Of het nu gaat om het plaatsen van een nieuwe badkamer, het installeren van een cv-ketel of het verhelpen van een lekkende kraan, Klaassen Installatietechniek staat klaar om te helpen. Ze werken met gekwalificeerde vakmensen die zorgen voor een professionele en betrouwbare service. Bij Klaassen Installatietechniek staat klanttevredenheid voorop en streven ze ernaar om kwaliteit te leveren in al hun werkzaamheden.

Wil je weten wat Klaassen Installatietechniek BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Klaassen Installatietechniek BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Klaassen Installatietechniek BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Klaassen Installatietechniek BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wehl. Opzoek naar Klaassen Installatietechniek BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Klaassen Installatietechniek BV

Bezoekers bekeken ook