Lenferink Vastgoedonderhoud

Lenferink Vastgoedonderhoud is een Schilder gelegen aan Raphaelstraat 1D in Wehl.

Meer informatie over Lenferink Vastgoedonderhoud in Wehl

Lenferink is een vastgoedonderhoudsbedrijf dat zich bezighoudt met het onderhouden, verduurzamen en verbeteren van vastgoed. Ze hebben het Lenferink ThuisTeam dat zorgt voor goede begeleiding van de werkzaamheden en luistert naar de bewoners. Op hun jaarlijkse Themadag waren ze trots op de unieke cultuur en het teamgevoel binnen het bedrijf. Ze hebben ook succesvol een complexe renovatie in Arnhem afgerond met een tevredenheidsscore van 7,6. Daarnaast vierden ze het 25-jarig dienstverband van collega Jos Broerse. Lenferink biedt advies en uitvoering op het gebied van vastgoedonderhoud en verduurzaming. Ze hebben al ruim 7500 huizen verduurzaamd en werken samen met andere partijen voor langdurig onderhoud van vastgoed. Kortom, Lenferink is een ervaren en innovatief bedrijf dat zich inzet voor toekomstbestendige gebouwen.

Wil je weten wat Lenferink Vastgoedonderhoud verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lenferink Vastgoedonderhoud of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lenferink Vastgoedonderhoud? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lenferink Vastgoedonderhoud het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wehl. Opzoek naar Lenferink Vastgoedonderhoud reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lenferink Vastgoedonderhoud

Bezoekers bekeken ook