Natuurcamping de Dassenboom

Natuurcamping de Dassenboom is een Kampeerterrein gelegen aan Dassenboomse Allee 2 in Wehl.

Meer informatie over Natuurcamping de Dassenboom in Wehl

Op natuurkampeerterrein De Dassenboom in Gelderland vind je ruime kampeerplaatsen op een beschut grasveld in het bos. De kampeerplaatsen zijn deels onder bomen en deels open. Het terrein is kindvriendelijk en er zijn goede faciliteiten, zoals douches met warm water en elektriciteitsaansluitingen voor kampeermiddelen. Het terrein is toegankelijk voor tentkampeerders, toercaravans, kampeerauto's, vouwwagens en huifkarren. Huisdieren zijn ook toegestaan. Het natuurkampeerterrein is geopend van 1 april tot 31 oktober en bevindt zich op het landgoed 'Stilliwald' in de Wehlse bossen. Het terrein biedt privacy en is prachtig gelegen nabij een paddenpoel en boerderij.

Wil je weten wat Natuurcamping de Dassenboom verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Natuurcamping de Dassenboom of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Natuurcamping de Dassenboom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Natuurcamping de Dassenboom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wehl. Opzoek naar Natuurcamping de Dassenboom reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Natuurcamping de Dassenboom

Bezoekers bekeken ook