Onze-Lieve-Vrouw van Altijddurende Bijstandkerk

Onze-Lieve-Vrouw van Altijddurende Bijstandkerk is een Katholieke kerk gelegen aan Nieuw Wehlseweg 18 in Wehl.

Meer informatie over Onze-Lieve-Vrouw van Altijddurende Bijstandkerk in Wehl

De tekst gaat over verschillende contactmogelijkheden en activiteiten binnen de Parochie H. Gabriël. Er worden verschillende telefoonnummers en e-mailadressen gegeven voor het contact met de parochie en het secretariaat. Daarnaast is er een telefoonwacht beschikbaar voor vragen en informatie. Ook wordt de kerkhofbeheerder genoemd met zijn telefoonnummer. Verder wordt er verwezen naar de website van de parochie voor meer informatie. Daarna volgen er verschillende interessante evenementen, zoals de opgave voor de Eerste Communie en Vormsel, de Gelderse Bedevaart op 22 oktober en de Jongerendag op 4 november. Tot slot wordt er vermeld dat de kapellentocht van 1 oktober is geannuleerd vanwege te weinig aanmeldingen. De tekst eindigt met de contactgegevens van de Parochie H. Gabriël in Didam.

Wil je weten wat Onze-Lieve-Vrouw van Altijddurende Bijstandkerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Onze-Lieve-Vrouw van Altijddurende Bijstandkerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Onze-Lieve-Vrouw van Altijddurende Bijstandkerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Onze-Lieve-Vrouw van Altijddurende Bijstandkerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wehl. Opzoek naar Onze-Lieve-Vrouw van Altijddurende Bijstandkerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Onze-Lieve-Vrouw van Altijddurende Bijstandkerk

Bezoekers bekeken ook