Pannenkoekenhuis de Zon

Pannenkoekenhuis de Zon is een Crêperie gelegen aan Weemstraat 5 in Wehl.

Meer informatie over Pannenkoekenhuis de Zon in Wehl

Het pannenkoekenhuis De Zon is gevestigd in Wehl en biedt plaats aan 190 gasten. Het restaurant is verdeeld in een gedeelte voor gasten zonder kinderen en een gedeelte voor gezinnen met kleine kinderen, waar ouders goed zicht hebben op hun kinderen. Daarnaast is er een prachtig terras en een tuin met gras om van de natuur te genieten. Het menu van De Zon bestaat uit pannenkoeken gemaakt met lokale ingrediënten van regionale ondernemers, wat de smaak ten goede komt. De contactgegevens van het pannenkoekenhuis zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Pannenkoekenhuis de Zon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pannenkoekenhuis de Zon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pannenkoekenhuis de Zon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pannenkoekenhuis de Zon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wehl. Opzoek naar Pannenkoekenhuis de Zon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pannenkoekenhuis de Zon

Bezoekers bekeken ook