Pedicuresalon 't-veutje

Pedicuresalon 't-veutje is een Schoonheidssalon gelegen aan Raadhuisplein in Wehl.

Meer informatie over Pedicuresalon 't-veutje in Wehl

Bij pedicuresalon 't Veutje in Wehl worden jouw voeten weer in topconditie gebracht met verschillende behandelingen. De praktijk is gevestigd in het zorgcomplex Oldershove en is toegankelijk voor alle leeftijden. Naast verzorgende en ontspannende voetbehandelingen kunnen ook risicovoeten zoals diabetische voeten en reumatische voeten behandeld worden. Binnenkort is het ook mogelijk om producten uit de winkel direct via de website te kopen. In de pedicuresalon wordt een volledig pakket aan voetzorg aangeboden, inclusief basis voetzorg en behandelingen voor medische voetproblemen.

Wil je weten wat Pedicuresalon 't-veutje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pedicuresalon 't-veutje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pedicuresalon 't-veutje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pedicuresalon 't-veutje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wehl. Opzoek naar Pedicuresalon 't-veutje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pedicuresalon ’t-veutje

Bezoekers bekeken ook